جوان موبایل | دانلود آهنگ، برنامه و بازی اندروید

مخفی کردن آخرین ساعت آنلاین بودن و عکس پروفایل در واتساپ

تنظیمات Account  در واتساپ به شما کمک میکند حریم شخصی بهتری را تجربه کنید. در این بخش یاد خواهید گرفت چگونه تعیین کنید چه کسانی عکس پروفایل و همچنین آخرین زمان آنلاین بودنتان را ببینند .برای یادگیری این موارد با ما همراه باشید و مراحل زیر را اجرا کنید.

1- طبق تصاویر زیر وارد بخش settings  در واتساپ شوید ( برای وارد شدن به بخش settings  میتوانید از این آموزش هم استفاده کنید ) و از بین گزینه های موجود، اولین گزینه که Account   است را انتخاب کنید.

 

whatsapp

 

2- بعد از انتخاب گزینه Account، زیر منوهای این بخش مانند تصویر برای شما باز میشود.

که هر یک از گزینه های این بخش به نحوی به  حفظ حریم شخصی شما کمک میکند.

اولین گزینه که Privacy هست رو مطابق تصویر انتخاب کنید.

 

whatsapp 2

 

3- با انتخاب اولین گزینه از منوی Account که Privacy میباشد، وارد منوی Privacy میشوید.

همان طور که مشاهده میکنید اولین گزینه Last seen هست.

با تنظیماتی که این گزینه در اختیارتان قرار میدهد به راحتی میتوانید نمایش آخرین زمان آنلاین بودنتان را مدیریت کنید.

انتخاب کنید چه کسانی میتوانند آخرین زمان آنلاین بودنتان را مشاهده کنند.

 

whatsapp 3

 

با انتخاب اوین گزینه Last seen پنجره ای به شکل زیر برایتان باز میشود.

 

whatsapp 4

 

اولین گزینه Every one  میباشد با انتخاب Every one تمام کسانی که شماره شما را داشته باشند و شما در لیست مخاطب های واتساپ آنها هستید ( حتی اگر شما شماره آنها را نداشته باشید)  قادر هستند آخرین زمان آنلاین بودن شما را ببینند.

دومین گزینه My contacts میباشد . با انتخاب My contacts تنها کسانی که در لیست مخاطبین شما هستند قادر به دیدن آخرین زمان آنلاین بودن شما هستند.

آخرین گزینه Nobody میباشد. با انتخاب Nobody هیچ کس نمیتواند آخرین زمان آنلاین بودن شما را مشاهده کند و زمان آنلاین بودن شما از دید همه پنهان می شود.

 

چگونه میتوان با استفاده از منوی Privacy   عکس پروفایل خود را مخفی کنیم؟

همان طور که در عکس زیر مشاهده میکنید در منوی Privacy با انتخاب دومین گزینه که Profile photo  هست امکان مدیریت عکس پروفایل خود را داریم.

 

whatsapp 5

 

با انتخاب  گزینه Profile photo پنجره ای باز به شکل این تصویر باز میشود:

 

whatsapp 6

 

1- اولین گزینه که Every one میباشد.

با انتخاب Every one تمام کسانی که شماره شما را داشته باشند و شما لیست مخاطب های واتساپ آنها هستید (حتی اگر شما شما ره آنها را نداشته باشید)  قادر هستند عکس پروفایل  شما را ببینند.

2- دومین گزینه My contacts میباشد.

با انتخاب My contacts تنها کسانی که در لیست مخاطبین شما هستند قادر به دیدن عکس پروفایل  شما هستند.

3- آخرین گزینه Nobody میباشد.

با انتخاب Nobody هیچ کس نمیتواند عکس پروفایل  شما را مشاهده کند و عکس پروفایلتان از دید همه پنهان می شود.

 

میتوانید از طریق لینک های زیر به مطالب دیگر آموزشی در خصوص واتساپ دست پیدا کنید :

چگونه در واتساپ فایل ارسال کنیم ؟

چگونه در واتساپ موقعیت مکانی یا همون لوکیشن ارسال کنیم؟

چگونه در واتساپ توضیحات پروفایل یا About را قرار دهیم ؟

آشنایی با settings یا تنظیمات در واتساپ

0
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد درون خطی
نمایش تمام نظرات

مطالب مرتبط

0
ما نظرات شما را دوست داریم ، لطفا نظر بگذارید.x
()
x